Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
AC Milan 2019-20 kausi pois pelipaidat julkaisu
29 Jul

AC Milan 2019-20 kausi pois pelipaidat julkaisu

AC Milanilla on paljon faneja, uuden pelin ensimmäinen julkaisu, jota syötämme faneille. Vuoden 2019-20 kauden uusi pelipaidat kunnioittaa valkoista Jalkapallo pelipaidat, joka on nähnyt klubin kunnian Euroopan sodan historiassa. Monet fanit ovat jo varanneet tämän paidan.

Vuodesta 1910 lähtien AC Milan on käyttänyt valkoista esivärin edustavaa väriä ensimmäisenä, ja valkoisesta on tullut AC Milanin onnellinen väri. AC Milan, jolla on valkoinen AC Milan pelipaita, on voittanut kuusi Euroopan mestaruutta, yhden eurooppalaisen Super Cupin, yhden FIFA World Cupin ja yhden Intercontinental Cupin.

Uusi AC Milanin pelipaidat perustuu klassiseen valkoinen pelipaidat. Se säilyttää alkuperäisen minimalistisen muotoilun, ja saman alueen punaiset ja mustat lohkot hartioilla ovat symmetrisiä, mikä heijastaa "puna-armeijan" klassista DNA: ta. 50% punainen plus 50% musta, mikä tekee 100% AC Milanista. Tällaisella pelipaidat illä on vahva ylpeys siitä, että se on yllään, ja voimme toimittaa tällaisen pelipaidat sinulle ensimmäistä kertaa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.