Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Arsenalin puolustaja allekirjoittaa fanit
25 Jul

Arsenalin puolustaja allekirjoittaa fanit

Kansainvälisessä Champions Cupissa Arsenalin ja Real Madridin välinen vaikea taistelu. Pelin aikana Arsenal ja Real Madrid tulivat sisällissodassa 2-2, ja Real Madrid voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun. Vaikka Arsenal menettää pelin, se ei vieläkään pysty vähentämään epäjumalien ajamista fanien sydämissä. Puhaltimet ovat allekirjoittaneet epäjumalia niiden Jalkapallo pelipaidat.

Kun molemmat osapuolet päättyivät, Holding allekirjoitti kärsivällisesti fanit lähellä pelaajaa, mutta tuuletin meni poimia Tottenham Hotspur-pelaaja Sun Xingyun jersey. Holding ei reagoinut aluksi, melkein oli tarpeen löytää tämä on Tottenham pelipaidat. Näyttää siltä, että pelaajat allekirjoittavat edelleen vain omia klubipiirinsä. Häntä ei kuitenkaan ärsyttänyt fanien teko, mutta hymyili ja palautti kynän ja FC Barcelona pelipaita fanille.

Jos allekirjoitat sen, Arsenalin fanit tappavat sinut. Tämä kaveri allekirjoittaa Arsenalin pelaajan Tottenham Hotspur pelipaidat. Se aiheuttaa varmasti tyytymättömyyttä fanien keskuudessa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.