Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Bayern Münchenin ennätykselliset liikevaihto
22 Nov

Bayern Münchenin ennätykselliset liikevaihto

Viime kauden Bundesligan mestari Bayern Münchenin suorituskyky tässä uudessa kaudella on selvästi epätyydyttävä. Tällä kaudella Bayern München sijoittui viidenneksi Bundesligan nykyisessä sijoituksessa. Tätä varten monet fanit Jalkapallo pelipaidat olivat huolissaan. Bayern München on kuitenkin juuri ilmoittanut 2017-2018-kauden taloudellisen tilanteen, jossa liiketulos oli 657,4 miljoonaa euroa, ennätyksellisen korkea. Samaan aikaan voitto verojen jälkeen oli 29,5 miljoonaa euroa, joka on kolmanneksi korkein historiassa.

Bayern München GmbH: n puheenjohtaja Rummenig sanoi: "Bayern München saavutti jälleen erittäin tyydyttävät tulokset kaudella 2017-2018, voitimme Bundesliga kilpailussa ja menestimme myös hyvin Mestarien liigassa. rahoitusta.Monet vanhemmat ovat päällään FC Bayern München pelipaita lapsille.

Taloudellisesti niin suurella saavutuksella fanit tietenkin haluavat saavuttaa parempia tuloksia tuomioistuimessa. Toivon, että seuraavassa pelissä voin saavuttaa menneisyyden kunniaa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.