Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Borussia Dortmund 3 voitti FC Union Berlin
06 Nov

Borussia Dortmund 3 voitti FC Union Berlin

Saksan Cupin toisella kierroksella Borussia Dortmund istui Iduna Signal Park -stadionilla FC Union Berlinia vastaan. Tämä peli oli hinaaja, ja Borussia Dortmund voitti vastustajan seuraavalle kierrokselle. Pelin jälkeen Borussia Dortmund avasi 14 peliä lyömätönä uudella kaudella. Monet fanit päällään Jalkapallo pelipaidat ja odotan ensimmäinen paikka Bundesliigan ottelun Bayern München.

Borussia Dortmund ei ole menettänyt Bundesliigan ja Mestarien liigan uudessa kaudella, ranking ensimmäisenä Bundesliigassa. Kuitenkin peli ei ollut niin sileä, koko pelin trendi teki Borussia Dortmund fanit huoli, tämän kauden FC Union Berlin voittaa Bayern München, piirtää Borussia Dortmund! Pulisic läpäisi pallon, ja Philips sai myös maalin. FC Union Berlin veti kaksi maalia. Puolustuksen viimeisessä hetkessä Pulisic teki pisteitä ja Reus ammuttiin Borussia Dortmund pelipaita. Ylityötaistelun jälkeen voittaa FC Union Berlin 3-2. Borussia Dortmundin lyömätön ennätys jatkoi 14. sijalle.

Se oli kova voitto, ja se oli jännittävä voitto Borussia Dortmundille. Pelin jälkeen Borussia Dortmund aloitti 14 peliä lyömätöntä uudella kaudella.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.