Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Borussia Dortmund voitti kotonaan Bayern Münchenin 2-0
05 Aug

Borussia Dortmund voitti kotonaan Bayern Münchenin 2-0

Saksan Super Cup pelattiin Borussia Dortmundissa tänä aamuna, ja Borussia Dortmund voitti Bayern Münchenin 2-0 voittaakseen kauden ensimmäisen kauden. Kaikki pelaajat Jalkapallo pelipaidat pitävät niiden valmentajia tiukasti juhlia hämmästyttävä voitto.

Bayern München oli Bundesligan ja Saksan Cupin mestari viime kaudella, ja molemmat osapuolet ovat tasapainossa vahvuudessa. Pelin jälkeen Borussia Dortmund -valmentaja Favre sanoi, että tämä oli erittäin vaikea peli, ja Borussia Dortmundin puolustus oli erittäin hyvä. Ensimmäisellä puoliskolla molemmat osapuolet eivät tehneet eroa, ja molemmat osapuolet menestyivät erittäin hyvin. Borussia Dortmund siirtyi johtoon 48. minuutilla, Borussia Dortmund 1-0. Borussia Dortmund teki jälleen maalin 69. minuutilla. Borussia Dortmund laajensi jälleen pisteet. Faneja Borussia Dortmund pelipaita ovat alkaneet nähdä kynnyksellä voitosta. Molemmat osapuolet eivät tehneet tulosta tulevaisuudessa. Pelin voitti Borussia Dortmund.

Mestaruuden kannalta molemmat osapuolet ovat täynnä ruutia. Lopulta molempien osapuolten tulokset lukittuivat 2-0, Borussia Dortmund voitti Saksan Cupin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.