Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Cavani on vaikea palata huipulle
30 Oct

Cavani on vaikea palata huipulle

Mestarien liigan ottelussa Cavani edusti Pariisin Saint-Germainia vanhaa Napoli-kapteenia vastaan. Cavaniille tämä Mestarien liigan haastoi vanha Napoli, monet asiat odottavat innolla katsomasta tätä peliä. Cavani ei kuitenkaan voinut palata Napolion. Jotka monet fanit, joilla on Jalkapallo pelipaidat, ovat hyvin pettyneitä.

Cavanin esitys Princes Parkissa oli nukkumispeli. Hän ei saanut tehokasta tukea peliin. Pariisin Saint-Germainin tärkeimmät tulivoimapisteet keskittyivät myös Neymariin ja Mbappéen, ja Cavani näytti olevan tappiollinen. Cavani oli vain 21 mahdollisuutta koskettaa peliä, ja vain Ospina teki tuskallisen säästön. Ranskan liigan tehokkain tappaja viime vuosina on täysin kadonnut tässä pelissä. Sinä itse. Cavaniin taistelevat fanit ovat hyvin huolissaan hänen nykyisestä asemastaan. He toivovat voivansa näyttää tukensa kuten aina yllään Paris Saint-Germain pelipaita.

Loppujen lopuksi Mestarien liigan Pariisissa Saint-Germain 2-2 piirtää Napoliin. Fanit odottavat myös Cavanin nousua uudelleen.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.