Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
De Bruyne palaa loukkaantumiselta
26 Oct

De Bruyne palaa loukkaantumiselta

Manchester City King De Bruyne palasi vahinkoa, Manchester City pois FC Shakhtar Donetsk, Premier League puolustaa mestari Manchester City sotilaat eivät ole verisiä, 3-0 voittaa voitto. Tämä on suurin uutinen Manchester Citylle, joka taistelee moniin riveihin ja haluaa voittaa. De Bruyne, joka oli Jalkapallo pelipaidat, teki debyyttinsä avustuksella.

De Bruyne kärsi vakavasta loukkaantumisesta polvenivelen kyyneleihin elokuussa, minkä vuoksi hän ei ole tällä kaudella ollut poissa. Nyt kun viisi kuukautta on kulunut, Manchester Cityn fanit ovat jälleen nähneet ässä-tähdellä debyyttiään. De Bruyne ei ainoastaanteke Manchester Cityn keskikentän paremman hallinnan kokoonpanossa, vaan myös tekee joukkueen rikoksesta nopeamman, suoremman ja tehokkaamman. De Bruyne, joka oli nro 17 Manchester City pelipaita, ylitti ja teki Manchester Cityin takaisin voimakkaaseen muotoonsa.

De Bruynen ajoissa paluu on epäilemättä hyvä uutinen Manchester Cityssä, De Bruyne, joka on Manchester Cityn vakavin ja erinomainen henkilö. Hän sai lopulta uuden kauden lähtökohdan, joka teki Manchester Cityn fanit täynnä odotuksia.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.