Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Donnarumma uusii sopimuksen AC Milanin kanssa
13 Sep

Donnarumma uusii sopimuksen AC Milanin kanssa

Donnarumma on italialainen ammattilaisjalkapalloilija ja maalivahti. Tällä hetkellä sidoksissa AC Milan Clubiin. Monet vanhemmat valmistella Jalkapallo pelipaidat lapsilleen. Vuonna 2016 Donnarumma valittiin ensimmäistä kertaa Italian jalkapallomaajoukkueeseen. Tämä on hänen ensimmäinen kerta edustaa Italian maajoukkuetta. Hänestä tuli Italian kansallisjoukkueen historian nuorin maalivahti.

Donnarumman ja AC Milanin välinen sopimus päättyy kesällä 2021. Hänen nykyinen vuosipalkka on 6 miljoonaa euroa ja sijoittuu joukkueessa ensimmäiseksi. On todettu, että AC Milan ja Donnarumma aloittavat uusimisneuvottelut viime päivinä. AC Milan ei kuitenkaan halua nostaa Donnarumman palkkaa uudessa sopimuksessa, mutta Donnarumman agentti La Iola pyrkii todennäköisesti korkeampaan palkkaan pelaajille. Täällä olemme valmiita AC Milan pelipaita.

Donnarumma on erinomainen maalivahti. Uskon, että fanit kiinnittävät aina huomiota Donnarumman ja AC Milanin keskusteluihin. Toivomme myös, että Donnarumma voi jatkaa allekirjoittamista AC Milanin kanssa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.