Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Dybala rakastaa jalkapalloa ja Juventusta
16 Dec

Dybala rakastaa jalkapalloa ja Juventusta

Jokaisella pelaajalla on alhainen laskuvesi. Tämä kausi on heidän tuskallisin aika. Heidän ei tarvitse kohdata vain omaa henkistä painostustaan, vaan heidän on kohdattava myös ulkomaailman syytökset. He voivat tehdä, on rikkoa omia saavutuksia, ei vain antaa tilin itsestään, vaan myös itse Jalkapallo pelipaidat vastuullinen asenne.

Dybala teki ensimmäisen maalin Serie A: ssa tällä kaudella. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden myös vapauttaa psykologinen paine. Dybala sanoi haastattelussa, että tavoitteet voivat antaa meille paljon itseluottamusta, mikä antaa meille paljon. Ja sanoi, että hän kuuluu edelleen tähän Juventus pelipaita tulevaisuudessa. Olen aina yrittänyt parhaani itselleni ja joukkueelleni. Tein sen tänään. Olen erittäin iloinen siitä, että joukkue voitti pelin ja teki kolme pistettä.

Tämän tavoitteen kautta Dybala antoi hänelle todellisen voiton, joka kuuluu hänelle. Ja hän sanoi olevansa erittäin uskollinen Juventukselle, ja hänen jatkuva sinnikkyytensä on edelleen Juventuksessa. Hän rakastaa Juventusta kovasti.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.