Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Edellytykset Pochettinolle Pariisin Saint-Germainin allekirjoittamiseen
30 Dec

Edellytykset Pochettinolle Pariisin Saint-Germainin allekirjoittamiseen

Viime aikojen suurin uutinen jalkapallossa on, että Tuchel on pudonnut Pariisin Saint-Germainista. Uutisen vahvisti myös Mbappén sosiaalisen median julkinen jäähyväisvalmentaja Tuchel. Kuka on Paris Saint-Germainin uusi päävalmentaja Tuchelin erottamisen jälkeen? Kuka vie pelaajat Paris Saint-Germain Jalkapallo pelipaidat huipulle maailmassa?

Didier Domin mukaan Pochettinosta tulee Paris Saint-Germainin uusi päävalmentaja. Hän sanoi, että entinen Tottenhamin päävalmentaja "täyttää kaikki ehdot" korvaamaan Tuchelin. Edellytys Pochettinon allekirjoittamiselle Paris Saint-Germainiin oli, että Paris Saint-Germain vakuutti Pochettinolle, että Mbappé ei lähde joukkueesta. Paris Saint-Germain pelipaita Mbappé on kuitenkin aina halunnut liittyä Real Madridiin, onko joukkue pysynyt tuntematon. Jos Mbappé jättää joukkueen, se on: kaneen esittely.

Paris Saint-Germain valitsi Tochelin tilalle Pochettinon. Nyt kun valmentaja on korvattu Pochettinolla, joukkue todennäköisesti ottaa seuraavan askeleen.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.