Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ei sama tapa pelata Tottenham Hotspuria
15 Apr

Ei sama tapa pelata Tottenham Hotspuria

Vuoden 2018-2019 kaudella englantilaisen Premier League aloitti joukon taisteluja 34. kierroksella. Tottenham pelaajat käyttivät valkoista Jalkapallo pelipaidat vastaan Huddersfield.Kane ja muita pelaajia loukkaantui, Tottenham soittaja soitti kovemmin ja halusi yhdistää ponnisteluja joukkuetoverinsa jotka eivät olleet läsnä omiin vahvuus.

Tässä pelissä Tottenham Hotspur voitti Huddersfieldin 4-0 kotona ja ylitti Qiexi Erin palatakseen kolmanteen paikkaan. Tottenham Hotspurin erilainen potkutapa on hyvin suosittu. Pelaajilla on erittäin hyvä ymmärrys, pass, tavoite ja hattu-temppu. Seeing lopullinen voitto, Tottenham pelaaja innoissaan suuteli Tottenham Hotspur pelipaita eikä töitä.

Kun katsot tätä upeaa peliä, olkaamme enemmän luottamusta Tottenham Hotspuriin. Manchester Cityn kotisillan Tottenham Hotspurin lopussa uskon, että Tottenham Hotspur tuo meille toisenlaisen jännittävän pelin, yllätyksen, onnettomuuden, onnea ei ole sama kuin Tottenham Hotspur. Mitkä ovat kahden joukkueen tulokset edelleen arvaamattomia, odotan sitä!

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.