Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Fàbregas liittyy AS Monacoon
28 Feb

Fàbregas liittyy AS Monacoon

Kesällä 2014 Chelsea allekirjoitti Fàbregasin kanssa viisivuotisen sopimuksen. Liittymisen jälkeen Fàbregas herätti nopeasti Chelsean keskikenttäpelaajan ja teki toistuvasti suuria saavutuksia. Napsauta verkkosivumme ostamaan Jalkapallo pelipaidat tukemaan häntä. Conte-valmentamisen jälkeen Fàbregasista tuli kerran korvike. Viime kesänä Sarri tuli Chelsean uudeksi valmentajaksi. Keskikentällä hän toi Jorginhon ja Fàbregasista tuli korvike.

Fàbregas päätti lähteä joukkueesta, koska se ei kyennyt saamaan peliaikaa. Hän meni Monaco, jossa hänen entinen joukkuetoveri Henry oli, ja Monaco tarjosi hänelle sopimusta kesään 2022 AS Monaco hän ei jatkaa kulumista hänen tavallinen nro 4, mutta sen sijaan kuluvat nro 44 AS Monaco pelipaita. AS Monacon esitys tällä kaudella on huono, päävalmentaja Jardim on jo ottanut luokkia, ja Henry ottaa haltuunsa. Tällä hetkellä joukkue on sijoittunut toiseksi viimeiseksi, ja 5 pisteen aukko on alhaalta.

Raporttien mukaan hänen siirtomaksu voi nousta jopa 10 miljoonaan puntaan, ja AS Monaco allekirjoitti kolmen ja puolen vuoden sopimuksen.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.