Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Hazard on suljettu pois ydinjoukkueesta
08 Dec

Hazard on suljettu pois ydinjoukkueesta

Hazardin tultua Real Madridiin loukkaantumiset ovat vaivanneet häntä viimeisen kahden vuoden ajan. Myös kyvyttömyys pysyä taisteluvalmiudessa pitkään ja liian korkea palkka asettivat Hazardin entistä kiusalliseen tilanteeseen. Ulkomaailma pohtii myös, onko hänellä mahdollisuutta jatkaa Jalkapallo pelipaidat yllään. Miten Real Madridin johtajat näkevät Hazardin ja mitä järjestelyjä heillä on hänen tulevaisuutensa suhteen?

Englannin media "Daily Express" kertoi, että valmentaja ei enää ota Hazardia huomioon. Real Madrid on harkinnut Hazardin lähettämistä pois talviikkunassa, ja nyt Real Madrid ei enää vaadi 40 miljoonan tarjousta. Tällä hetkellä niin kauan kuin joukkue keksii 21 miljoonan punnan siirtomaksun, voit saada Hazardin. Näyttää siltä, ​​​​että sen jälkeen, kun Hazard otti Real Madrid pelipaita haltuunsa, hänen arvonsa ei ole ollut juurikaan sama kuin ennen. Vaikka siirtomaksu ei ole korkea, sen voidaan jopa sanoa olevan erittäin alhainen, monilla joukkueilla on varaa tähän sopimukseen.

Vaikka tämä siirtomaksu voi antaa muille joukkueille supertähden, Hazardin korkea palkka on edelleen monien joukkueiden maksettava. Voiko Real Madrid todella lähettää Hazardin pois? Käyttääkö tämä tähti muiden joukkueiden pelipaidat?

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2022 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.