Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Juventus häviää Olympique Lyonnaisille Mestarien liigassa
28 Feb

Juventus häviää Olympique Lyonnaisille Mestarien liigassa

UEFA: n Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisellä kierroksella Juventus haastoi Ligue 1 Olympique Lyonnaisin. Vaikka epidemia puhkesi Italiassa, se ei silti voi estää faneja menemään katsomaan tätä peliä. Tiedotusvälineiden mukaan noin 3000 Jalkapallo pelipaidat-fania ympäri Italiaa tuli Olympique Lyonnaisiin katsomaan peliä.

Vaikka fanit menivätkin pitkälle katsomaan Olympique Lyonnais -tapahtumaa, Juventus ei tuottanut faneille tyydyttävää tulosta. Ensimmäisellä puoliskolla Olympique Lyonnais otti johdon purkamalla umpikujan tässä pelissä, ja Tousart ampui onnistuneesti rangaistusalueen keskelle. Olympique Lyonnais1-0Juventus. Pelin jälkipuoliskolla Juventus pelipaita-yllään Dybalalla oli epätarkka maali, joka oli virheellinen. Rangaistusalue vedettiin alas ja erotuomari kieltäytyi rankaisemasta.

Ligue 1: ssa Olympique Lyonnais on suhteellisen heikko joukkue. Mutta tässä pelissä Juventus ei pystynyt osoittamaan odotettua vahvuutta. Pelin lopussa Juventus0-1 oli kylmä. Aseta itsesi epäedulliseen asemaan Mestarien liigan aikataulussa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.