Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool etsii uutta pelipaita-kumppania
07 Mar

Liverpool etsii uutta pelipaita-kumppania

Manchester Cityn ja Hummerin pelipaidat ovat tulleet historian suurimmaksi kaupalliseksi sopimukseksi, ja Puma on tarjonnut Manchester Citylle 10 vuoden pituisen £ 650 miljoonan paidan sponsoroinnin. Tällainen iso juttu on myös tehnyt monista seuroista mustasukkaisia. Liverpool etsii uusia Jalkapallo pelipaidat-sponsorointeja, jotka eivät tällä hetkellä ole salaisuus Premier Leagueissä. Toivon kuitenkin, että olen samalla tasolla kuin Manchester Cityn sponsorointi.

Liverpoolin nykyinen paita sponsorointi NewBlance ja Liverpool allekirjoittivat 45 miljoonan punnan vuosisopimuksen, ja niiden sopimus NewBlancen kanssa päättyy seuraavan kauden päättymisen jälkeen. NewBlance neuvottelee Liverpoolin kanssa uudistuksista, mutta jos NewBlance haluaa uudistaa Liverpoolin kanssa, heidän on lisättävä huomattavasti sponsorointia. NewBlance on sponsoroinut Liverpool lähtien 12/13 kauden ja on saavuttanut suuren suosion Liverpoolissa, ja brändin Liverpool pelipaita on myös korkein myyvä Liverpoolissa historiassa.

Liverpool haluaa löytää paidan sponsorin, ja se on luultavasti Liverpoolin historian korkein palkattu pelipaita-sponsori. Toivotamme heille kaikkea mitä he voivat.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.