Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool hävisi West Ham Unitedille 2-3
10 Nov

Liverpool hävisi West Ham Unitedille 2-3

Liverpool haastoi West Ham Unitedin vieraaksi West Ham Unitedille. Tämä on peli voimaeroista. Liverpool Valioliigan jättiläisenä on ollut vieraana London Bowlissa eikä ole koskaan hävinnyt tällä stadionilla. Tämä peli on myös heille väistämätön. On kuitenkin sääli, että puna-armeijan Jalkapallo pelipaidat olevat pelaajat saattavat olla liian aliarvioituja ja lopulta hävinneet West Ham Unitedille vieraissa 2-3.

Liverpool on pelannut 10 kertaa peräkkäin West Ham Unitedin kanssa säilyttääkseen lyömättömän ennätyksen. Tämä peli nauratti myös West Ham Unitedia ja valmentaja Moyesia, mutta se oli katkera Liverpoolille. Kloppin tiimi teki jälleen uuden ennätyksen ennen "Fall down". Tämä pettyi myös kentällä Liverpool pelipaita pukeutuneisiin faneihin. Liverpoolin viimeaikainen suorituskyky on ollut hidas. Liverpool on voittanut viidestä viimeisestä liigaottelusta vain kaksi voittoa. Tällainen ennätys haluaa vaikuttaa tämän vuoden liigan mestaruuteen. aika kovaa.

Joka tapauksessa Liverpoolin on säädettävä asemaansa mahdollisimman pian, muuten sillä ei ole vain vaikeuksia ryntätä mestaruuteen, vaan se voi jopa pudota neljän parhaan joukosta.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.