Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool ja Brighton & Hove Albion F.C: n kiistanalainen pallo
02 Dec

Liverpool ja Brighton & Hove Albion F.C: n kiistanalainen pallo

Premier League on saavuttanut 10. kierroksen, Brighton & Hove Albion FC vs. Liverpool. Kentän pelaajat käyttävät omia Jalkapallo pelipaidat pelatakseen milloin tahansa. Koko pelin ajan molemmat osapuolet ampuivat Brighton & Hove Albion F.C: n Gross- ja Liverpool-joukkueen Jota maaliin. Loppujen lopuksi Brighton & Hove Albion F.C1-1 teki tasapelin Liverpoolin kanssa.

Vaikka peli päättyi 1-1-ennätykseen, Brighton & Hove Albion F.C: n rangaistus tämän pisteen saavuttamisesta aiheutti myös kiistoja. Tämä rangaistuspotku herätti myös kiistaa tuomaripiirissä. Pitäisikö VAR puuttua asiaan? Tuomari Atwell antoi pelin jatkua alun perin, ja myöhemmin katseli toista peliä videotuomari Flanderin kehotuksesta, koska Flanderin mielestä tämä oli selkeä ja ilmeinen virhe. Loppujen lopuksi Gross sai rangaistuspotkun VAR: n kautta ja teki arvokkaan pisteen. Tässä valmistelimme Liverpool pelipaita.

Tämä video näyttää edelleen olevan erittäin kiistanalainen, koska se oli osapuolten törmäys taistelun aikana, ei tahallinen teko, eikä tämä rangaistus ole tietenkään kovin onnekas Liverpoolille.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.