Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool johtaa Premier League -sarjaa
04 Oct

Liverpool johtaa Premier League -sarjaa

Tämän kauden Premier League on avattu seitsemänteen kierrokseen, Liverpool on saavuttanut seitsemän pelin voittoputken, on johtava Premier League -sarjassa. Jalkapallo pelipaidat fanit ovat erittäin iloisia siitä, että ne voivat jatkaa voittoa. Viime kauden mestari Manchester City sijoittui toiseksi pistemäärällä 5. Liverpool näyttää lyövän Premier League -mestaria.

Liverpool mursi onneksi Sheffield Unitedin portin toisella puoliskolla, jolloin joukkue voitti 1: 0. Tämä voitto antoi Liverpoolille myös mahdollisuuden saavuttaa 7 pelin voittoputki Premier League -kaudella. Katso puna-armeijan nykyistä kokoonpanoa. Heillä on vahvin puolustuslinja koko Britannian superliigassa ja jopa Euroopassa. Hyökkäyslinja on kaikkialla Euroopassa ja on myös vahvimpia. Voiko tämä punainen Liverpool pelipaita voittaa viimeisen pelin. Tällainen Liverpool, kun tila on hyvä, voi räjähtää minkä tahansa vastustajan, on helppo ottaa kolmiosoitin.

Pystyykö Liverpool-johtaja säilyttämään lopullisen etunsa ja pystyykö Manchester City lopulta kilpailemaan Liverpoolin kanssa? Odotamme ja näemme.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.