Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool neuvottelee sponsorin New Balancen kanssa
18 Jan

Liverpool neuvottelee sponsorin New Balancen kanssa

Liverpool on pysynyt lyömättömänä tällä kaudella, ja se on ollut Premier League -tasolla. Tällä kertaa New Balance valitsi uuden aloituksen Liverpoolilla. Nykyinen Liverpoolin ja Jalkapallo pelipaidat-sponsorin New Balancen välinen sopimus päättyy vuoden 2019-20 kauden lopussa, ja osapuolet ovat jo neuvotelleet sopimuksen jatkamisesta.

Nykyisessä sopimuksessa New Balance on maksanut Liverpoolille vuosittain 45 miljoonan punnan sponsorointimaksun, ja kahden osapuolen välinen yhteistyö on ollut suuri menestys. Liverpool pysyi lyömättömänä Premier-liigassa tällä kaudella ja voitti joulumestaruuden. Jos New Balance toivoo voivansa uudistaa sopimuksen, he voivat joutua lisäämään vähintään 30 miljoonaa puntaa vuodessa alkuperäiseen sponsorointimaksuun. Manchester Unitedilla on nykyisin 75 miljoonan punnan suuruinen Liverpool pelipaita-sponsorimaksu, ja Liverpool toivoo vastaavansa tähän numeroon sopimuksen uusimisessa.

He haluavat jatkaa työskentelyään New Balancen kanssa, mutta jos toinen osapuoli ei pysty täyttämään sponsorointia, klubi on avoin myös uusille pelipaita sponsoreille.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.