Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Liverpool voitti peräkkäin
06 Mar

Liverpool voitti peräkkäin

Liverpoolin voidaan sanoa olleen tasainen Premier League -sarjassa tällä kaudella. Liigassä ei vain ylläpidetty voittorekisteriä, vaan se lukitsi myös mestaruuden sijan Premier League -sarjassa. Fanit nauttivat yhä enemmän Liverpool-Jalkapallo pelipaidat käyttämisestä. Liverpool kuitenkin alkoi äskettäin mennä alamäkeen ja pudotuspelaajajoukkue 0-3 voitti liigassa. Liverpool hävisi Chelsealle 0-2 päässä ja ei päässyt 8. parhaalle.

Voimme nähdä, että Liverpool on nyt taantumassa, kauden tässä vaiheessa pelaajat ovat siirtyneet fyysisen ja psyykkisen väsymyksen ajanjaksoon, kun voittamaton voimakas Liverpool söi viimeisimmät kolme peliä hävinneen sodan, se sallii myös Liverpool pelipaita käyttämisen. Pelaajat aloittivat menettää. Tulevan Mestarien liigan suhteen voidaanko he palauttaa itseluottamus ja näyttää hyvää suorituskykyä. Tämä on myös kohtaus, jossa fanit ovat huolissaan.

Liverpoolilla on nyt suuri rasitus, ja tosiasia on, että heidän on suoritettava haaste, jotta toivottavasti jatketaan eteenpäin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.