Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Luottaako Barcelona enemmän Messiin
02 Mar

Luottaako Barcelona enemmän Messiin

Barcelona on aina ollut Messiin keskittynyt taktiikka, ja useimmissa tapauksissa Messi on myös tehtävä suorittaa tehtävä. Siksi fanit haluavat käyttää Messi-Jalkapallo pelipaidat tukeakseen häntä. Ja koska Barcelona vaihtoi valmentajaa, uusi valmentaja Setien jatkoi myös aiempaa taktiikkaa, jättäen Mesin jokaisen laukauksen päätehtäväksi. Kun Messi on laskusuuntainen, se vaikuttaa kuitenkin väistämättä kokonaistietueeseen.

Barcelonan legenda Rivaldo puhui myös uuden valmentajan saapumisesta, eikä se parantanut Barcelonan kokonaiskokoonpanoa, vaan luottaa enemmän Messiin. He pelaavat uusi pelityyli, mikä tekee niistä entistä riippuvaisempia Messi, häntä kuitenkin tehdä ero omalla levyjä, jotka vaativat häntä ampua rangaistusalueen ulkopuolelta, ja häntä kuitenkin liittää hänen joukkuetoverinsa päällään FC Barcelona pelipaita. Jos Messi on huonossa kunnossa, hän kamppailee kentällä.

Barcelonan nykyinen tilanne on erittäin huolestuttava, ja ei myöskään tiedetä, pystyvätkö he puolustamaan tittelinsä tällä kaudella. Toivottavasti he ovat onnekkaita.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.