Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City haluaa myydä Phillipsin
03 Apr

Manchester City haluaa myydä Phillipsin

28-vuotias Englannin keskikenttäpelaaja Calvin Phillips pukeutuu Manchester City pelipaita kesällä 2022. Loukkaantumisten ja statuksen kaltaisten tekijöiden vuoksi Phillips ei kuitenkaan saanut mahdollisuutta näyttää itseään Manchester Cityssä. Tämän kauden talviikkunassa Phillips lainattiin West Ham Unitedille 6 miljoonalla punnalla, mutta toistaiseksi hän ei ole maksanut kuuluvaa panosta West Ham Unitediin. Äskettäin uutisoitiin, että Manchester City aikoo myydä Phillipsin tänä kesänä.
Muistan edelleen, että kaudella 2018-19 Phillips herätti suurten varakkaiden joukkueiden huomion erinomaisella suorituksellaan ja kattavalla kyvyllään, ja hänestä on sittemmin tullut Manchester Cityn jäsen. Phillips ei kuitenkaan osoittanut erinomaista kilpailumuotoa yhdeksässä ottelussa sen jälkeen, kun hän oli pukenut West Ham United pelipaita tällä kaudella, ilman maaleja tai syöttöjä. Hän ei ole enää se keskikenttäpelaaja, joka oli aktiivinen juoksussa ja pystyi jatkuvasti osallistumaan joukkueeseen. Hänen jalkapallouransa näyttää olevan vaikeuksissa, ja monet fanit ovat ilmaisseet voimakkaan tyytymättömyyden Phillipsin suoritukseen. Monet fanit ovat kuitenkin ilmaisseet tukensa ja rohkaisunsa Phillipsille toivoen, että hän voi palauttaa entisen kilpailumuotonsa mahdollisimman pian.
Heinäkuussa 2022 Manchester City solmi Phillipsin Leeds Unitedista 49 miljoonan euron siirtomaksulla, ja molemmat osapuolet allekirjoittivat pitkäaikaisen sopimuksen vuoteen 2028 asti. Mutta ilmeisesti nykytilanteesta päätellen tämä investointi on epäilemättä epäonnistunut. Phillipsin liittyminen Manchester Cityyn ei ollut oikea valinta. Englannin tiedotusvälineiden mukaan Manchester City toivoo myyvänsä Phillipsin 30 miljoonan punnan siirtomaksulla. Phillipsin tämänhetkisen kilpailutilanteen perusteella on kuitenkin arvioitu, että kaupan onnistuminen on vaikeaa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2024 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.