Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City hävisi Crystal Palacelle 0-2
03 Nov

Manchester City hävisi Crystal Palacelle 0-2

Valioliiga on edennyt 10. kierrokselle, ja Manchester City isännöi The Crystal Palacea 10. kierroksella. Ottelun ensimmäisellä 9 kierroksella se sijoittui Valioliigan kolmanneksi, 2 pistettä vähemmän kuin huippu Chelsea. Tämä peli voi vain tehdä Manchester Citystä Valioliigan kärjen. Siksi tuhannet fanit Jalkapallo pelipaidat tulivat katsomaan. kilpailua.

Crystal Palace sijaitsee Valioliigan keski- ja alajuoksulla ja kuuluu putoamisjoukkueen tasolle. Manchester Cityn yleinen vahvuus on paljon vahvempi kuin The Crystal Palace, varsinkin Manchester Cityllä ei ole nolla vastustajaa. Tämän pelin voitto tai tappio on jo ennakoitavissa. Kuitenkin pian avaamisen jälkeen Manchester City kotona on takana! Crystal Palace johtaa Manchester Cityä 1:0. Toisen puoliajan lopussa The Crystal Palace lisäsi johtoaan. Crystal Palace johti Manchester Cityn 2-0. Pelaajat Manchester City pelipaita olivat jo voimattomia. Lopulta he järkyttyivät kotonaan ja hävisivät The Crystal Palacelle 0:2.

10 pelin jälkeen Manchester City on 5 pisteen kärjessä olevaa Chelseaa jäljessä ja on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmas.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.