Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City ja Guardiola uusivat sopimuksen kahdeksi vuodeksi
25 Nov

Manchester City ja Guardiola uusivat sopimuksen kahdeksi vuodeksi

Tiedämme, että Manchester Cityn viime aikojen ennätys on todella kauhea. Hän on tällä hetkellä Premier League -taulukon 13. sijalla. Tämä on Manchester Cityn ennätys usean Premier League -mestarin kauden ajalta, kukaan ei voi selittää sitä. Monet fanit ajattelevat, että heidän valmentajansa voi erota. Tässä valmistelimme Jalkapallo pelipaidat.

Valioliigan voimamies Manchester City Club ilmoitti virallisesti uudistaneensa sopimuksen valmentajan Guardiolan kanssa. Uusi sopimus jatkuu kesään 2023 asti. Manchester Cityn puheenjohtaja Mubarak sanoi: "Guardiolan sopimuksen jatkaminen on hyvin luonnollinen seuraava askel joukkueen kehityksessä. Uskon, että Manchester City -fanit ovat yhtä onnellisia kuin minä Guardiolan sopimuksen jatkamisesta." Tuhannet fanit ovat onnellisia. Jatka hänen tukemista Manchester City pelipaita.

Tietysti nykyiset Manchester City-pisteet Premier League -taulukossa ovat väliaikaisia, ja toivomme myös, että Guardiola voi johtaa joukkueen takaisin loistavaan hetkeensä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.