Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City johtaa valioliigan sijoitusta
01 Nov

Manchester City johtaa valioliigan sijoitusta

Vuoden 2018/19 kaudella Valioliigan 10. kierros keskustaistelussa alkoi Wembleyn stadionilla. Manchester City pois Tottenham Hotspur, Sterling auttaa 60 miljoonaa puntaa uusi apu Mahrez sijoitettiin. Manchester City pois 1:00 Lectra Tottenham Hotspur, Manchester Cityn voittoputki ja Liverpool johtavat Premier League-sijoituksia. Täällä olemme valmistaneet Jalkapallo pelipaidat.

Manchester Cityn tähti Sterling käynnisti Valioliigan 200. taistelun virstanpylvään. Ensimmäisellä puoliskolla Manchester City otti johdon kuudennessa minuutissa. Sterling käytti hyväkseen Tottenham Hotspurin virheitä ja läpäisi vasemmalle rajoitetun alueen ja läpäisi pallon. Manchester City pelipaita Mahrezin keskellä hän teki helposti maalin ja maalasi ainoan maalin. Pelin toisella puoliskolla molemmat osapuolet taistelevat jälleen. 54. minuutti Sterlingin rajoitusalue estettiin ja Manchester City menetti mahdollisuuden laajentaa pisteet. 80. minuutilla Lamela ampui, mutta laukaus ylitti ristikkopallon ja Tottenham Hotspur menetti hyvän mahdollisuuden pisteet. Tämän jälkeen molemmilla osapuolilla ei ole saavutuksia. Pisteet on lukittu 1-0.

Pelin lopussa Manchester City voitti Tottenham Hotspurin 1-0: n pisteet kolmen pisteen kohdalla ja Liverpool lyö Liverpoolin huipulle.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.