Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United allekirjoitti hihan tavaramerkin
13 Jul

Manchester United allekirjoitti hihan tavaramerkin

Manchester United ilmoitti virallisesti, että amerikkalaisen elämäntavan brändi Kohleristä on tullut ensimmäisen pelipaidat-käsivarsinauhan sponsori klubin historiassa, ja Manchester Unitedin uusi koti-Jalkapallo pelipaidat uudella logolla paljastetaan myös ensi viikolla. Lisätietoja fanit voivat seurata meitä.

Manchester United aloittaa ennakkotason kiertueen ensi viikolla, pelaa Americas Clubia vastaan ja ottaa uuden pelipaidat ensimmäisen kerran ensimmäisessä ottelussa. Fanit odottavat myös uutta pelipaidat, joka esitteli. Muut suuret liigat Euroopassa ovat pitkään antaneet klubille mahdollisuuden mainostaa Manchester United pelipaita hihoilla. Manchester United on kuitenkin aina ollut tiukka kumppaneiden kanssa ja voi löytää kumppanin, joka sopii heille. Koska Manchester United toivoo, että hyvien tuotteiden lisäksi on olemassa pyrkimyksiä mennä maailmanlaajuiseksi, mikä voi vastata Manchester Unitedin ydinarvoihin.

Tämä on asia, jota ihmiset odottavat. Tällä hetkellä fanit odottavat myös Manchester Unitedin virallista myymään tätä paitaa. Täytä fanien enemmistön toivo.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.