Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United menettää pelipaidat-sponsoroinnin
15 Jul

Manchester United menettää pelipaidat-sponsoroinnin

Premier League on saavuttanut aikataulun lopun, Manchester United on tällä hetkellä Premier League -sarjan viidennellä sijalla. Vaikka se on vain yhden askeleen päässä Mestarien liigan portista, se todennäköisesti ohittaa. Hän ja neljäs sija Leicester City sijoittui viidenneksi maalieroilla. Jos he eivät pääse Mestarien liigaan tänä vuonna, Manchester United kaipaa Mestarien liigan toista perättäistä kautta ja menettää 25 miljoonaa puntaa Jalkapallo pelipaidat-sponsorointimaksuihin.

Valioliigassa on tällä hetkellä jäljellä kolme kierrosta. Manchester United on vain yhden pisteen päässä Chelseasta, joka on Premier League -sarjan kolmas sija. Tässä vaarallisessa tilanteessa ei tiedetä, pystyykö Manchester United murtautumaan neljän parhaan joukon läpi kolmen viimeisen kierroksen aikana. Jos Manchester United epäonnistuu Mestarien liigan nojalla kahden peräkkäisen kauden aikana, Adidas maksaa Manchester Unitedille Englannin valioliiga pelipaidat-sponsoroinnin kustannukset vähenevät 25 miljoonalla punalla 50 miljoonaan puntaan.

Jos Manchester United epäonnistuu Mestarien liigan nojalla kahden peräkkäisen kauden aikana, Manchester Unitedin pelipaidat ponsorointi vähenee 25 miljoonalla, ja Manchester Unitedin liikevaihto laskee jälleen.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.