Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Messi haluaa Barcelonan voittavan La Ligan
23 Dec

Messi haluaa Barcelonan voittavan La Ligan

Barcelona on tällä kaudella viidenneksi La Liga -taulukossa, ja kahdella muulla ottelulla Barcelona on 8 pisteen päässä ensimmäisestä sijasta. Mutta tämä ei voi estää Barcelonan päättäväisyyttä lyödä La Liga -mestaruutta. Tämä on kaikkien Jalkapallo pelipaidat käyttävien pelaajien yhteinen tavoite. Heidän tähtensä Messi teki myös Barcelonan kilpailusta La Liga -mestaruudesta ensisijaisen tavoitteen.

Messi on voittanut 7 La Liga Golden Boot -palkintoa, ja tämän kauden Golden Boot Award on myös dynaaminen, johon fanit kiinnittävät huomiota. Tältä osin Messi sanoi haastattelussa, että hän ei välitä, voiko hän voittaa La Liga Golden Bootin kahdeksas kerta. Hän haluaa voittaa La Liga -mestaruuden. Hän haluaa eniten, että koko joukkueen pelaajat pystyvät seisomaan La Ligan ylimmässä asemassa FC Barcelona pelipaita.

Barcelona on saavuttanut hyviä tuloksia useissa peräkkäisissä peleissä päästyään kaukaloon. Tie La Liga -mestaruuskilpailuun on edelleen hyvin pitkä. Barcelona tekee nyt parhaansa. Toivotan heille onnea.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.