Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Messi ja Griezmannin skandaali Manchester Cityn kanssa
16 Sep

Messi ja Griezmannin skandaali Manchester Cityn kanssa

Sekä Messi että Griezmann ovat olleet skandaaleja Manchester Cityn kanssa. Aiemmin paljastettiin, että Messi toimitti hakemuksen joukkueesta poistumiseksi. Griezmann oli henkilökohtaisesti soittanut Manchester Cityyn tiedustellakseen siirrosta. Nämä kaksi pelaajaa ovat Barcelonan tärkein voima, jos molemmat riisuvat Jalkapallo pelipaidat, fanit aiheuttavat varmasti tyytymättömyyttä faneihin.

Messi on ollut Barcelonassa koko uransa ajan. Uskon, että monet ihmiset uskovat, että Messi päättää jättää joukkueen, joka on pelannut niin monta vuotta uransa hämärässä. Manchester City on Messin todennäköisin seuraava koti, mutta Messi on päättänyt jäädä, Manchester Cityn unelma salametsästyksestä ei ole toteutunut. FC Barcelona pelipaita käyttävä Griezmann ei saanut paljon uudelleenkäyttöä viime kaudella, mikä aiheutti myös päättäväisyytensä lähteä. Viimeisimpien yksityiskohtien mukaan Griezmann kuitenkin luopui liittymisestä Manchester Cityyn.

Sekä Messi että Griezmann päättivät pysyä ja jatkaa pelaamista Barcelonassa. Tämä antoi myös faneille paljon mielenrauhaa. Uskon, että heillä on loistavampi ennätys tulevaisuudessa.

Comments
Write Comment
Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.