Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Messin nro 10 pelipaidan säilyttäminen
28 Jul

Messin nro 10 pelipaidan säilyttäminen

Messi ei ole vieläkään allekirjoittanut sopimusta Barcelonan kanssa. Huolimatta huhuista, että Barcelona on päässyt sopimukseen Messin kanssa, niin kauan kuin sopimusta ei ole allekirjoitettu, Messi ei voi olla Barcelonan pelaaja todellisessa mielessä. Emme tiedä, käyttääkö Messi Barcelonan Jalkapallo pelipaidat, mutta fanien on vaikea sanoa, että Messi käyttää muiden joukkueiden pelipaidat urallaan.

Messi peri nro 10 pelipaidan Ronaldinholta. Ronaldinholla oli merkittävä rooli Messin kasvussa. Hän tuki Messiä ja myös todisti Messin kasvun. Siksi siitä, että Messi ei ole uusinut allekirjoittamistaan ​​Barcelonan kanssa tai antanut oman lausuntonsa, Ronaldo de Assis Moriera sanoi: "Messin on pysyttävä Nou-leirillä. Toivon, että tämä on pitkä aika nyt. Hän voi laittaa numeron 10 FC Barcelona pelipaita päälle. Pysy, koska kukaan ei koskaan ajattele enää käyttää tätä numeroa. "

Viimeisimpien uutisten mukaan Messi ja Barcelona ovat päässeet viiden vuoden sopimukseen, mutta palkkakatto on edelleen suurin osapuolten välinen asia.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.