Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ndombele sanoi tänä kesänä Tottenham Hotspurin allekirjoitustavoitteen
17 Jun

Ndombele sanoi tänä kesänä Tottenham Hotspurin allekirjoitustavoitteen

Tottenham Hotspurin esitys Mestarien liigassa on myös melko erinomainen, mutta tämä ei anna heidän luopua kesän allekirjoituskohteistaan, Tottenham Hotspur, Tottenham Hotspur-valmentaja, Tottenham Hotspur toivoo allekirjoittavansa ensimmäisen allekirjoituksen Ndombeleen tänä kesänä. Lisää faneja ostaa Jalkapallo pelipaidat ja liittyä Tottenham Hotspur -ryhmään.

22-vuotias Ndombele on tullut jättiläisten kohteeksi, Olympique lyonnais tarjosi hänelle hintaan 6 500 puntaa, ja he ajattelevat, että "Tottenham Hotspur on Ndombeleen tänä kesänä". Vaikka Tottenham Hotspurin johtajat lupasivat investoida allekirjoituksiin kesällä ja myös laittaa Ndombele allekirjoitusten asialistalla. Jos Pochettino on valmis tyydyttämään tarjouksen Olympique Lyonnais, fanit Tottenham Hotspur pelipaita innoissamme tästä tuloksesta. Tämä on kallein allekirjoitusten historian Tottenham Hotspur seurajoukkue.

23-Tottenham Hotspur on vakuuttunut siitä, että sopimus Olympique lyonnais'n kanssa tarkoittaa, että niiden väliset kustannukset on neuvoteltu. Ndombele pelaa todennäköisesti Tottenham Hotspuria ensi kaudella.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.