Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Neymar huhutti jälleen
18 Apr

Neymar huhutti jälleen

Pariisin Saint-Germainin Neymar on jälleen yhteydessä jättiläisiin ja Real Madridiin. On huhuttu, että Neymar otti yhteyttä Real Madridiin tänä kesänä ja pyysi hänen Jalkapallo pelipaidat-numeroa Real Madridissa. Uutisten mukaan Real Madrid on siirtänyt Neymarin isän kanssa väliaikaisen sopimuksen siirrosta. Oliko huhut Neymarin isän kieltämisestä muutama päivä sitten?

Tiedotusvälineiden mukaan uutiset katkesivat. Neymar on edistynyt neuvotteluissa Real Madridin kanssa, joka valitsi numeronsa Real Madridissa. Neymar haluaa myös olla sama nro 10 pelipaita, kun taas nro 10 Paris Saint-Germain pelipaita on myös määrä Brasilian maajoukkueen. Modrić on top 10 Real Madrid pelipaidat tällä kaudella, ja Modrić tarvitsee käyttää hänen nro 19 pelipaita uudelleen vastaamaan Neymar toiveita. Joten jos tämä aiheuttaa Modrićin sisäistä tyytymättömyyttä, odotamme ja katsomme.

Neymar lähestyi siirtoa Real Madridiin ja valitsi pelipaita-numeronsa. Tällä kertaa en tiedä, aiheuttaako se fanien tyytymättömyyttä Neymariin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.