Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Neymar myy hänet, kun hän lainaa oikeaa hintaa.
11 Jul

Neymar myy hänet, kun hän lainaa oikeaa hintaa.

Tällä viikolla Pariisin Saint-Germainin pelaajat ovat kaikki takaisin. Kuitenkin kuuluisa tähti ei näyttänyt sitä pohjassa. Pariisin Saint-Germainin johtajilla ja Neymarilla on erilainen sana. Ryhmään ei palata takaisin. Tämä aiheutti myös huolta Jalkapallo pelipaidat faneille.

Isäni sanoi, että Neymar oli jo ilmoittanut Pariisille Saint-Germainille, että hän lykkää paluuta, koska hänen oli järjestettävä vuoden mittainen tapahtuma Brasiliassa 12. ja 13. päivänä. Neymar palaa joukkueeseen 15. päivänä. Mutta Pariisin Saint-Germainin johtajat sanoivat: "Neymarin on tultava tänään, mutta hän ei tullut. En tiedä milloin Neymar palaa, ja aikataulun mukainen palautumispäivä on 8. heinäkuuta." Niille päällään Neymar Paris Saint-Germain pelipaita. Fanit ovat hyvin pettyneitä. Siksi Pariisin Saint-Germainin johtajat antoivat ensimmäisen kerran selväksi, että he ovat halukkaita myymään Neymaria. Jos tarjous on kaikille osapuolille tyydyttävä, hän voi lähteä.

Näyttää siltä, että Neymarin ja Pariisin Saint-Germainin sanotaan rikkoneen, mutta hänen nykyinen omistus on edelleen epävarma. Odotetaan ja katsotaan.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.