Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Neymar tarjoaa 20 miljoonan eron
29 Aug

Neymar tarjoaa 20 miljoonan eron

Neymarin siirto-ongelma on aina ollut fanisuhteiden kysymys. Vaikka Barcelona on valmistautunut Neymarin paluuseen. Pariisin Saint-Germain kieltäytyi kuitenkin Barcelonan uusimmasta Neymar-tarjouksesta, jonka hinta oli edelleen 20 miljoonaa. Barcelonan toinen ryhmä matkusti Pariisiin Saint-Germain, näyttää siltä, että tulokset eivät ole ihanteellisia, ja Neymar itsekin haluaa laittaa Barcelonan Jalkapallo pelipaidat on myös vaikeampi.

Keskiviikon neuvotteluissa Barcelona ehdotti Rakitićin ja Dembélén liittymistä. Pariisin Saint-Germain ei kuitenkaan ole tyytyväinen Barcelonan tarjoukseen, ja sen kokonaisarvo on vain 150 miljoonaa euroa. Tämä tarjous on erittäin epätyydyttävä. Päästä Neymar pukeutua FC Barcelona pelipaita, sinun on täytettävä Paris Saint-Germain. Pariisi Saint-Germain on ilmaissut asenteensa aiemmissa neuvotteluissa eikä hyväksy erämaksuja. Barcelonan on maksettava kertamaksuna 170 miljoonaa euroa kesällä.

Paris Saint-Germain on hylännyt Barcelonan tarjouksen, eikä kesäkeskuksessa ole jäljellä päiviä. On mahdollista, että keskellä ei tapahdu muutoksia. Odotamme ja näemme.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.