Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Neymar teki maalin fanien pyörimään
16 Sep

Neymar teki maalin fanien pyörimään

Neymarin lähtöskandaali täytti koko kesän siirtoikkunan, ja Neymar ja hänen vanha klubinsa Barcelona huhuttiin siirrosta, mikä johti huonoihin suhteisiin Pariisin Saint-Germainiin. Fanit alkoivat kieltää ajatuksen yllään Jalkapallo pelipaidat. Pariisin Saint-Germainin ja Strasbourgin välisessä ottelussa Neymar kuitenkin huusi Pariisin Saint-Germainin voittavan pelin.

Neymar tuli kauden ensimmäiseen näyttelyyn vasta viidennellä kierroksella. Kotijoukkueen fanit huusivat ja loukkasivat pelin alusta lähtien Neymaria. Neymar sai päätökseen uuden kauden ensimmäisen virallisen pelin maailman vilinästä. Auta joukkuetta voittamaan keskeinen tavoite 3 pistettä. Neymaria ei kuitenkaan surullinen. Neymar joka Paris Saint-Germain pelipaita osoittaa, että hän haluaa kuolla fanien Paris Saint-Germain. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun fanit lyövät minua joko Brasiliassa tai Ranskassa. Fanit lyövät.

Neymar sanoi, että kaikki tietävät haluavani lähteä, nyt on aika kääntyä. Tänään olen edelleen Pariisin Saint-Germainin pelaaja ja teen parhaani kentällä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.