Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paalin pelipaidat otetaan Real Madridilta
08 Aug

Paalin pelipaidat otetaan Real Madridilta

Bale on voitu puhdistaa Real Madrid, ja paali pelipaidan on poistettu virallisesta kaupasta. Poistaminen pelaajan Jalkapallo pelipaidat virallisissa myymälässä on vahva signaali siitä, että pelaaja on lähteä joukkue, ja nyt Real Madrid altistuu Bale pelipaidan, pohjimmiltaan löytäneet kodin.

Zidanen odotettiin aiemmin odottavan Real Madridin suorittavan koko tiimityön tällä viikolla, ja Rodríguezin ja Balen on poistuttava joukkueesta. Madridin tiedotusvälineiden mielestä on normaalia, että Bale ja Rodríguez kaipaavat suurta luetteloa, koska he eivät yksinkertaisesti pääse Qizun silmiin. Bale riisui Real Madrid pelipaita ja se oli vain ajan kysymys. Paali voi vuokrata tulevaisuudessa Bayern Münchenin, ja Rodríguez vuokraa tällä hetkellä Napolia tai liittyä Atlético Madridiin.

Modrić jätti ottelun Salzburgia vastaan, ja fanit spekuloivat, että Modrić aikoo poistua joukkueesta tulevaisuudessa. Kuitenkin Real Madridin suuri puhdistus tällä kertaa, en tiedä muuttuuko taktikoissa, odotamme ja katsomme.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.