Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pariisi Saint-Germain on valmis antamaan Neymarille 300 miljoonaa
20 Jun

Pariisi Saint-Germain on valmis antamaan Neymarille 300 miljoonaa

Neymar liittyi Paris Saint-Germain 220 miljoonaa euroa ja siitä tuli kallein jalkapalloilija jalkapallo. Monet vanhemmat ostavat Jalkapallo pelipaidat lapsilleen. Kuitenkin neymar usein poissa erilaisten tapahtumien eikä ole tehnyt läpimurron Euroopan kilpailuun. Paris Saint-Germain on nyt optimistinen Neymarin siirrosta.

Paris Saint-Germain puheenjohtaja Nasser sanoi, että jos pelaaja on valmis tarjoamaan 300 miljoonaa euroa, niin Neymar voi jättää, joka varmasti tekee Barcelona nähdä mahdollisuutta Neymar palaamassa Nou Camp. Neymar ei tiedä, mitä seura Paris Saint-Germain pelipaita pukeutua Seuraava kausi Barcelona toivoo myös allekirjoittavansa Neymarille oikean ratkaisun, ja Bartomeu toivoo lähettävänsä Griezmannin ja muut viisi Pariisiin Saint-Germainiin ja vähentävät investointejaan Neymariin viiden kenraalin, kuten Griezmannin, kautta. Germain alentaa 100 miljoonan euron kyselyhintaa.

Paris Saint-Germain on hinnoiteltu 300 miljoonalle Neymarille, kun taas Barcelona haluaa saada Neymarin viiden jäsenen välisen kaupan kautta.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.