Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paris Saint-Germain ei voittanut kupin
28 Apr

Paris Saint-Germain ei voittanut kupin

Paris Saint-Germain on aina ollut Ligue 1: n hegemon, joko liigassa tai kupissa. Se on ollut näiden kahden tapahtuman mestari useana peräkkäisenä vuotena. Tällä kertaa kupissa Pariisin Saint-Germain rikkoi perinteen. Rennes voitti Pariisin Saint-Germainin 6: 5 rangaistuspotkussa ja voitti mestaruuspalkinnon jo kolmannen kerran historiassa. Tämä on myös ensimmäinen kerta vuonna 2013, kun Pariisi Saint-Germain ei voittanut cupia. Tämä on myös ensimmäinen kerta vuonna 2013, että Jalkapallo pelipaidat ei voittanut kunniaa Pariisin Saint-Germainille.

Ranskassa tällä kaudella kahdessa kupissa Paris Saint-Germain ei ole mitään. Sarjassa hänet puolustettiin toistuvasti etukäteen, mutta keskiryhmä voitti sen. Lisäksi Mestarien liigan 1/8 finaalissa voitti ensimmäisen kierroksen ensimmäisen kierroksen Manchester Unitedin kotona. Pariisin Saint-Germainin esitys tällä kaudella ei ole niin ihanteellinen. Tämä on myös pettymys faneja Paris Saint-Germain pelipaita.

Menetettyään vastustajalle rangaistuspotkukilpailussa Pariisin Saint-Germainin ranskalainen kuppi vioittui viisi peräkkäistä mestaruutta.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.