Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paris Saint-Germain valmis esittelemään Lukakun
12 Jan

Paris Saint-Germain valmis esittelemään Lukakun

Paris Saint-Germainilla on ensimmäisillä kierroksilla vain 1 voitto ja 4 tasapeliä. Nykyinen Paris Saint-Germain sijoittuu ensimmäiseksi 11 pisteellä ennen kakkossijaa yhden pelin jälkeen. Tämä on tulosta Jalkapallo pelipaidat pelaajien yhteisistä ponnisteluista kentällä. Siksi Paris Saint-Germainilla ei ole ongelmaa kilpailla Ligue 1:n mestaruudesta. Suurin haaste, jonka se kohtaa, on Mestarien liiga.

Jos haluat tehdä läpimurron Mestarien liigassa, Paris Saint-Germainin on vahvistuttava siirtomarkkinoilla. Ligue 1 -jättiläiset kiinnittävät erityistä huomiota Chelsean keskus Lukakuun ja suunnittelevat tekevänsä 90 miljoonan euron tarjouksen. Lukaku on tällä hetkellä chelsean kiusallisen tilanteen edessä, koska hän on jäänyt listalta pois kiistelyn takia, joten on hyvät mahdollisuudet, että chelsea vaihtaa Lukakun Paris Saint-Germainiin talviikkunassa. Jos Lukaku voi pukeutua Paris Saint-Germain pelipaita, on hyökkääjänelikko Euroopan vahvin.

Jos Paris Saint-Germain allekirjoittaa Lukakun talviikkunassa, heillä on enemmän varmuutta Mestarien liigassa ja he odottavat hänen liittymistään.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2022 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.