Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pelaajien vuosipalkka ei ole este
29 Dec

Pelaajien vuosipalkka ei ole este

Valioliiga on edennyt 19. kierrokselle. Newcastle United on tällä hetkellä Valioliigan toisella sijalla. Tämä saattaa myös vaarantaa Newcastle Unitedin putoamisen milloin tahansa. Siksi he tarvitsevat osaavia pelaajia liittymään, jotta he voivat suorittaa putoamisen. Joten kenet he pukevat Jalkapallo pelipaidat päälle ja pelaavat sen puolesta?

Saudi-konsortio on ottanut haltuunsa Newcastle Unitedin, joten he ovat taloudellisesti riittävämpiä. On taloudellisesti sallittua hankkia joitain vahvoja pelaajia. Kyseinen pelaaja on Isco, Iscon sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kesänä, ja hän on tällä hetkellä poissa Ancenottin kokoonpanosta. Siksi hänellä on 5 kuukautta aikaa päättää, mihin joukkueeseen hän liittyy. Ja Iscon vuosipalkka Real Madridissa on 6 miljoonaa euroa plus bonukset, mikä ei ole ongelma Newcastlelle. Odottavatko fanit hänen käyttävän Newcastle United pelipaita?

Newcastle Unitedilla on nyt tarpeeksi taloudellisia resursseja pelaajien vuosipalkkaan, joten voivatko he hankkia Iscon? Odotellaan ja katsotaan yhdessä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2022 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.