Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pochettinosta voi tulla Real Madridin valmentaja
12 Mar

Pochettinosta voi tulla Real Madridin valmentaja

Kun Real Madrid hävisi 0-2 Real Betis Balompiélle. Ensimmäinen on se, että Zinedinen valmennustaso on asetettu kyseenalaiseksi. Jos Zinedine voi antaa pelaajien yllään Real Madrid Jalkapallo pelipaidat voittaa pokaaleja ulkopuolella Espanjan Super Cupin. Sitten Zinedine potkaistaan, joten Zinedine on nyt arkaluontoisessa asemassa Real Madridissa. Ja hänen tilalleen on Pochettino.

Perustiedotusvälineiden mukaan Real Madrid oli itse asiassa ottanut yhteyttä Pochettinoon ja tavannut Pochettinon vuonna 2018, mutta he eivät puhuvat siitä eri syistä. Nyt kun Real Madrid pelaa Real Betis Balompiéa vastaan, Zinedine ei todennäköisesti pysy virkaa, ja Pochettino todennäköisesti korvaa hänet. Sanotaan, että Pochettino itse haluaa valmentaa tämän valkoisen Real Madrid pelipaita joukkue. Siksi Barcelonan kutsu hylättiin.

Emme tiedä, voiko Pochettinosta tulla Real Madridin valmentaja, mutta Zinedinen nykyinen kohtalo ja päätös voittaa La Liga ja Mestarien liigan riippuvat Real Madridin ja Mestarien liigan suorituskyvystä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.