Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pogba on pukeutunut pois
01 Jul

Pogba on pukeutunut pois

Pogban tulevaisuus ei ole vielä suuntautunut. Kuitenkin kuva Pogba yllään Manchester United uusi kausi pois Jalkapallo pelipaidat. Tämä aiheutti myös faneilta paljon reaktiota, he keskustelevat siitä, haluavatko fanit Pogba jatkaa jäädäkseen.

Eilen ilmoitettiin lopulta Manchester Unitedin pois. Tässä kuvassa Pogba käyttää Manchester Unitedin kultaista Englannin valioliiga pelipaidat uuden kauden ajan. Hänen oikean kätensä koskettaa kasvojaan kohti kameraa, ja hänen kasvonsa on kylmä. Voiko Pogba käyttää tätä paidaa ensi kaudella? Tämä on faneilla. Pogban kuva Manchester Unitedin uuden kauden poissaolosta näyttää osoittavan, että hän todennäköisesti pysyy. Mutta tämä ei ole 100% varma siitä, että hän todella näyttää ensi kaudella.

Pogballa on aina ollut ajatus toisesta kehityksestä. Tällä hetkellä Pogballe on vielä ajatus siitä, että klubi ei ole luopunut hänen allekirjoituksestaan. Niin kauan kuin on korkea hinta, Manchester United voi myydä hänelle korkean hinnan. Siksi Pogban tulevaisuus on edelleen mysteeri.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.