Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Real Madrid puolustaa Mestarien liigaa kauemmas ja kauempana
10 Jan

Real Madrid puolustaa Mestarien liigaa kauemmas ja kauempana

Sarjan kahdessa viimeisessä kierroksessa Real Madrid1 on hävinnyt yhden voiton. Monet lapset ovat pieniä fanit Real Madrid, ne ovat kaikki pukeutuneet Jalkapallo pelipaidat piristää niitä. Real Madrid on jo pudonnut Mestarien liigasta ja on vain viidenneksi. Real Madridin toiveet liigan otsikolle tällä kaudella ovat olleet hyvin ohuita.

Viime kesänä Ronaldo ja Zidane lähtivät, Real Madridin taistelu putosi, ja Real Madridissa Lopeteguissa oli sotku. Real Madridin kauden tila on vaihteleva, tämän kauden ryhmävaihe kaksinkertaistui Professional FC: llä. Seuraavissa Mestarien liigan neljännesfinaaleissa he pelaavat Hollannin jättiläisiä Ajax Amsterdamia vastaan. Tällä kaudella Ajax Amsterdam osoitti erittäin voimakasta taistelutehoa, ja ryhmävaihe oli lyömätön. Täällä olemme valmiita Real Madrid pelipaita piristää niitä. Real Madrid tuskin voi taata, että he läpäisevät seuraavan pudotuksen.

Mitä tulee neljän peräkkäisen mestaruuden saavuttamiseen, pelkään, että Real Madrid ei ole ensisijainen näkökohta nyt. Neljän ensimmäisen sijainnin pitäminen voi olla Real Madridin realistisin tavoite tällä kaudella.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.