Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ronaldo houkuttelee 10 miljoonaa fania
25 Dec

Ronaldo houkuttelee 10 miljoonaa fania

Ronaldo on työskennellyt Juventuksen kanssa 5 kuukautta, Real Madridin viimeistä kertaa osallistumisprosentti romahti. Juventuksella on 10 miljoonaa faneja Ronaldo'n liittymisen takia. Juventuksen nro 7 Jalkapallo pelipaidat on tullut myydyin paita. Ronaldo tuli Serie A: n kirkkain pelaaja näillä 5 kuukaudella. Hän osallistui 11 tavoitteeseen ja 5 avustaa Serie A: n 17 kierrossa. Se on tällä hetkellä Juventus-joukkueen numero 1.

Juventuksen osalta Ronaldo ei saapunut vain lisäämään joukkueen loukkaavaa voimaa. Se lisäsi myös merkittävästi joukkueen kykyä imeä jauhetta. Juventuksen virallinen tili on kasvanut 10 miljoonalla kuukaudella vain 5 kuukaudessa, ja kaikki tämä voi johtua Ronaldon saapumisesta. Tämä riittää kuvaamaan Ronaldo'n vaikutusta. Joka kerta Juventus pelaa, voimme selvästi nähdä näiden faneja nro 7 Juventus pelipaita kannustavat jälkeen Ronaldo teki.

Missä Ronaldo on, se voi vaikuttaa klubin yleiseen tilaan. Juventus on yhä rohkeampi Ronaldon osallistumisen vuoksi. Real Madrid ei ole toiminut tyydyttävästi tällä kaudella.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.