Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Rose pilkauttaa Arsenalia
21 Dec

Rose pilkauttaa Arsenalia

Aamupäivän aamulla Tottenham Hotspur poisti Arsenalin, joka oli kilpailija League Cupissa. Ruusu pukeutunut Jalkapallo pelipaidat häikäilemään Arsenal on rangaistus. Aiemmin tässä kuussa Arsenal voitti Tottenham Hotspur 4-2 kotona liigassa. Pelin jälkeen monet Arsenalin pelaajat juhlivat viihdyttävää videota, ja Rose sanoi, että monet Tottenham Hotspurin pelaajat tuntevat olonsa epämukavaksi.

Tässä pelissä Rose asetti Tottenham Hotspurin kapteenin käsivarsinauhan ensimmäisen kerran tammikuusta 2016 lähtien. Hän sanoi: "Olen erittäin ylpeä voidessani olla uudelleen joukkueen kapteeni, varsinkin siksi, että olemme voittaneet. pelasi 10 peliä ja alkoi kellua, käytimme täysipainoisesti tätä, tämä on todella karma, heidän pitäisi menettää, olemme täynnä motivaatiota pääsemään semifinaaliin, joten nyt jokainen on hyvin onnellinen, mutta tärkein Still antaa Arsenal hiljaa, joka kertoi heille voittaa pelin juhlia kuin mestaruudesta.Tuhannet fanit Tottenham Hotspur pelipaita ovat onnellinen heidän puolestaan.

Rose ei ole suositeltavaa pilata Arsenalin käyttäytymistä. Kuitenkin mitä tapahtuu, kun voitat tai menetät kentällä. Keskittyminen työhön on suurin apu itsellesi ja klubille.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.