Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Sancho hyväksyy yksinomaisen haastattelun
12 Mar

Sancho hyväksyy yksinomaisen haastattelun

Borussia Dortmund kilpaili Premier League -voimalaitoksen Tottenham Hotspurin kanssa neljännesvuosittain Mestarien liigassa. Tässä kilpailussa Sancho voidaan sanoa, että Englanti on tällä hetkellä kaikkein loistava tähti, Sancho palaa Englantiin Borussia Dortmundin Jalkapallo pelipaidat.

Sieltä palata kotimaahansa Sancho teki myös joitakin selityksiä. Mitään erityistä, vain pelaaminen perheen ja ystävien edessä, koska heillä ei ole mahdollisuutta tulla Saksaan nähdä minua, mielestäni tämä on todella hienoa. Voin näyttää ajatukseni englantilaisille faneille, koska työskentelen myös kolmen lionin parissa, mutta itse asiassa monet fanit eivät ole nähneet Borussia Dortmund pelipaita, joten tämä on toinen tapa näyttää identiteetti ja ilmaisu. Tapa itse.

Premier League -pelissä on enemmän fanitukea Premier League -tiimissä. Uskon edelleen, että Premier Leaguein entisenä toimijana on ihmisiä, jotka tukevat häntä. On myös hyvä, että faneille voidaan esittää eri tapahtuma eri tavalla. Fanit odottavat hänen tuovan heille jännittäviä tapahtumia.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.