Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Sarri vihaa Napoli-faneja
30 May

Sarri vihaa Napoli-faneja

Sarri ei ollut niin sileä Chelsean valmennuksen aikana. Vaikka Sarri on johtanut Chelsean täyttämään liigan neljä parasta tavoitetta, Sarrin ja joidenkin pelaajien välinen suhde on huonontunut. Pelaajat Jalkapallo pelipaidat ovat erittäin kestäviä. Joten periaatteessa on todettu, että Sarri tullaan ampumaan. Seuraava koti on Napolin tappava vihollinen, Juventus.

Sarrin valmennus Juventukselle on vahvistettu. Jos entinen Napolin valmentaja valmentaisi tappavaa vihollista Juventusta, fanit eivät ostaneet sitä. Nuo faneja SSC Napoli pelipaita meni Sarri asuinpaikka. Napoli-fanit ripustivat italialaisten ovelle bannerin: "Komentaja, älä petä kansaasi, Napoli ihmisiä, jotka rakastavat sinua." Näyttää siltä, että Sarri-valmennus Juventus ei ole Napolin faneille hyväksyä, koska Napoli on jättänyt liittymään Juventukseen. Guain poltti myös pelipaita.

Joten, miten Sarri käsitellään liian aggressiivisilla faneilla? Voidaan sanoa vain, että fanit eivät voi sietää sitä, että heitä pidetään omina ihmisinä liittymään vihollisiinsa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2019 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.