Ilmainen toimitus tilauksesta yli 90 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Solskjærin hiljaiset kyyneleet
27 Oct

Solskjærin hiljaiset kyyneleet

Uskon, että Manchester Unitedin fanit eivät tällä hetkellä vieläkään voi herätä viimeisestä kauheasta tappiosta. Mikä on syynä 0-5-tappioon? Kuka tahansa, joka kestää tämän tappion, on vain heidän valmentajansa Solskjær. Pukuhuoneen ristiriidat, Jalkapallo pelipaidat pukeutuvat pelaajajoukot odottavat kaikki Solskjærin irtisanoutumista.

Oli kyseessä sitten Manchester Unitedin valmennuskyky tai henkilöstön käyttö, se on aiheuttanut pelaajien tyytymättömyyttä. Liverpoolin vastaisen pelin ensimmäinen puoliaika päättyi 0-4, mikä riittää, jotta pelaajat haluavat ilmaista tyytymättömyytensä tähän peliin. Uskon, että Englannin valioliiga pelipaidat olevat fanit sivussa haluavat kirota tällä hetkellä. Ilman pelaajien tukea on normaalia, että joukkue menettää jalansijaa. On vain yksi tarkoitus, ampua Suo Shuai!

Viimeisessä vihellyksessä Solskjærin silmissä oli kyyneleet. Uskon, että kukaan ei voi käsittää hänen suruaan ja suruaan tällä hetkellä. Urheilukilpailu on todella julmaa. Olipa kyseessä taistelu pelaajien tai valmentajien välillä, he voivat joutua taistelun uhreiksi.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.