Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tottenham Hotspurin puheenjohtaja hylkäsi Interin tarjouksen
04 Nov

Tottenham Hotspurin puheenjohtaja hylkäsi Interin tarjouksen

Myös Ndombélén ja Tottenham Hotspurin valmentajilla oli väärinkäsityksiä aiemmin. Monet ihmiset uskoivat, että hän saattoi lähteä tämän kesän siirtoikkunasta ja päätti suosia Inter-joukkueitaan. Mutta lopulta hän pysyi Tottenham Hotspurissa, jälleen yllään Tottenham Hotspur -Jalkapallo pelipaidat taistellakseen siitä. Miksi tämä on?

Ennen kuin Inter allekirjoitti Vidalin kesällä, oli uutinen, että Ndombélé siirtyisi Tottenham Hotspurista Interiin. Ndombélé sanoi haastattelussa: "Herra puheenjohtaja sanoi ei Inter, hän haluaa minua jäämään. Ja minä halua jäädä tänne ja jatkaa kulumista Tottenham Hotspur pelipaita sitä. Mourinho on jo esittänyt väärinkäsityksen takanani., Olen osoittautui Mourinho, että olemme motivoituneita. "

Tottenham Hotspur hylkäsi Interin tarjouksen paitsi tunnustuksena hänen taidoistaan, myös toivoen, että hän voi lisätä kunniaa Tottenham Hotspurille taistelun tiellä. Myös hänen ja Mourinhon välinen väärinkäsitys poistetaan, ja oleskelu Tottenham Hotspurissa on myös hyvä valinta hänelle.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2021 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.