Ilmainen toimitus tilauksesta yli 50 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Uuden kauden Real Madrid -pelipaidat julkaistiin
10 Jun

Uuden kauden Real Madrid -pelipaidat julkaistiin

Vaikka monet fanit kiinnittää huomiota vapauttamiseen Jalkapallo pelipaidat ennen uuden kauden, ja toivoa saada suosikki pelipaidat ensimmäistä kertaa. Tarkistettu Real Madrid pelipaita tekee paljon faneja kiinnittää huomiota. Jos tarvitset kauniin lahjan, voit seurata virallista verkkosivustoamme.

Vakoilemaan laukausta kotiin pelipaidat varten 2020/21 kauden. Vuodesta altistuvat vakooja kuvia, Real Madridin uusi kausi kodin pelipaidat lisää rohkeita vaaleanpunainen ja tiikeri yksityiskohtia. Koti pelipaidat edelleen periä klubin ikoni valkoinen muotoilu. New pelipaidat pitäisi etsiä perustuu uuteen Condvio 20 joukkue pelipaidat malli. Retrotyylinen V-kaula ja vyötärönauhoineen New Real Madrid pelipaita näyttävät hyvin 1980-luvulla. Tietenkin silmiinpistävin suunniteltu uudet pelipaidat on vaaleanpunainen hihansuissa tiikerinraitojen ja ulkonäkö molemmin puolin pelipaidan. Tällaisten lihavoitujen värien ja villien kuvioiden käytön uskotaan vaikuttavan.

Vaikka Real Madrid pelipaita ei ole vielä virallisesti julkaistu, se on varmistanut, että tämä pelipaidat on uusi kausi. Jos sinun on ostettava, voit tehdä ostoksia virallisella verkkosivustollamme.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta

Copyright © 2020 fanipaitakauppa.co.ltd All Right Reserved.